Υπηρεσίες

Εξειδίκευση στους Πολυεστιακούς Φακούς

Οι πολυεστιακοί φακοί αποτελούν την πιο σωστή λύση για τη διόρθωση της πρεσβυωπίας. Εκτός από καλαίσθητοι, αφού δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές πάνω στους φακούς, με τις τρεις ζώνες οράσεως που διαθέτουν προσφέρουν καθαρή όραση σε όλες τις αποστάσεις, κοντινές μακρινές και μεσαίες. Στο κατάστημα OptiCenter – Νικολόπουλος θα βρείτε τους πολυεστιακούς φακούς Varilux, με εγγύηση προσαρμογής για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Εφαρμογή Φακών Επαφής

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προτιμήσετε να διορθώσετε την όρασή σας φορώντας φακούς επαφής. Πέρα από το γεγονός ότι σας βοηθούν να απολαμβάνετε καθαρή όραση ενώ παραμένουν… αόρατοι, προσφέρουν καλύτερο οπτικό πεδίο, σας συνοδεύουν σε όλες τις δραστηριότητες, ακόμα και τις αθλητικές, χωρίς φόβο μήπως σπάσουν, χωρίς να θολώνουν από τον ιδρώτα και τις μεταβολές στη θερμοκρασία ή να βρέχονται και να λερώνονται. Υπάρχουν διαθέσιμοι φακοί επαφής για τα περισσότερα προβλήματα όρασης, ενώ τα σύγχρονα υλικά επιτρέπουν την άνεση στη χρήση και την εύκολη προσαρμογή. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η χρήση φακών επαφής απαιτεί να τηρούνται όλοι οι απαραίτητοι κανόνες υγιεινής και φροντίδας. Επίσης, να μη γίνεται υπέρβαση του χρονικού διαστήματος που μπορούν να φορεθούν και να προχωράμε σε έγκαιρη αντικατάστασή τους από νέο ζευγάρι φακών.
Είστε νέοι στους φακούς επαφής; Κανένα πρόβλημα! Στο κατάστημά μας σας εκπαιδεύουμε για να μπορείτε να απολαμβάνετε πεντακάθαρη όραση με τους καινούργιους σας φακούς. Η διαδικασία περιλαμβάνει οπτομέτρηση, δοκιμές και εκμάθηση του χειρισμού των φακών επαφής.

Προληπτική Οπτομετρική Εξέταση

Η οπτομετρική εξέταση σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι απαραίτητη, προκειμένου τυχόν προβλήματα να γίνονται αντιληπτά πριν εμφανίσουν σοβαρά συμπτώματα. Η πλήρης οπτομετρική εξέταση πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα μέσα, από εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι εξετάζουν τόσο την υγεία των ματιών όσο και την οξύτητα της όρασης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποια διαθλαστική ανωμαλία που μπορεί να διορθωθεί με γυαλιά ή κάποιο άλλο πρόβλημα.
Στο κατάστημα OptiCenter – Νικολόπουλος μπορείτε να ελέγξετε την όρασή σας. Η προληπτική οπτομετρική εξέταση πραγματοποιείται από διπλωματούχους οπτομέτρες, ενώ στην περίπτωση αγοράς γυαλιών οράσεως ή φακών επαφής δεν υπάρχει χρέωση.